ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΑΜΟΥ

album
Μιμόζα - Άνθη Φυτά Είδη Δώρων
Διαβάστηκε 9320 φορές | Δημοσιεύθηκε στην Ανθοστολισμοί
 
Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(2 ψήφοι)

Μιμόζα - Άνθη Φυτά Είδη Δώρων

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΥ  ΑΡΡΑΒΩΝΑ ,ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ,ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ, ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ, ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ, ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ. ΜΕ ΑΝΘΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΗΣΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙΑ./
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΣΠΩ ΣΕ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ .ΣΕ ΓΥΑΛΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΕΛΕ, ΧΑΝΤΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΟΡΧΙΔΕΕΣ ΣΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ, ΑΝΘΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΑ ΦΥΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΕ ΚΑΛΑΘΙΑ, ΣΕ ΠΗΛΙΝΑ, ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΦΥΤΕΜΕΝΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΦΥΤΑ, ΜΕ ΚΑΚΤΟΥΣ.
ΚΑΘΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΕΣΑΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΒΗΜΑ/ΒΗΜΑ. ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗ ΣΑΣ. ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΜΠΝΕΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.
ΟΙ ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΩΝ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ; ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΙΡΑ ΜΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1983.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ.
ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ  ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΟΠΩΣ ΚΕΡΙΝΑ, ΣΤΡΑΣΑΡΙΣΤΑ, ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ. ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ Η ΜΙΚΡΑ ΦΥΤΑ. ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ. ΛΟΥΤΡΙΝΑ, ΚΕΡΙΑ, ΚΡΥΣΤΑΛΑ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ, ΦΑΝΑΡΙΑ,  ΚΟΥΚΛΕΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑ. ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ, ΣΤΕΦΑΝΑ, ΚΑΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.
Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ; Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.
ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ.

 

Πρόσθετες Πληροφορίες
Ανάπτυξη - Σχεδιασμός - Διαχείριση: Super Web Application | Μέλος του Δικτύου: www.visitserres.gr | Online SMS: Αποστολή Μαζικών SMS